Registrovaný: 24 Aug 2007, 08:03 Príspevky: 1454 Bydlisko: Malé Leváre
Štvorkolka: Suzuki
Pohlavie: Muž
Štát: Slovensko
VP na štvorkolku - B1
Podskupina B1 trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá skupiny B, ktorých najvyššia povolená rýchlosť prevyšuje 45 km.h-1, s ktorýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov presahujúcim 50 cm3, alebo sú poháňané akýmkoľvek iným zariadením dosahujúcim rovnaké technické údaje. Pohotovostná hmotnosť týchto vozidiel nesmie presahovať 550 kg; do pohotovostnej hmotnosti vozidla poháňaného elektromotorom sa nezapočítava hmotnosť akumulátorov.
- od 16 rokov!!!! - myslím že sa sem vojdú snáď všetky štvorkolky!!!!
Registrovaný: 02 Sep 2009, 21:19 Príspevky: 239 Bydlisko: Uherský Brod
Štvorkolka: Bashan
Štát: Česká republika
Re: VP na štvorkolku - B1
V ČR řidičský průkaz podskupiny B1 máme od 17 let. Na slovensku od 16-ti? Tak to sa asi přestěhuju
_________________ Bashan BS200S-7:Vyměněné zadní kola pravé za levé,uložení zadní kyvky,ložiska předních nábojů,čepy řízení+spoj. tyčky,silenbloky v předních ramenech,16ti z. kolečko,zpátečkové světlo,návleky na tlumiče,svíčka NGK DR8ES,jehla úplně nahoře,demontované EGR,.
25 Dec 2009, 14:24
maTTT
Čumil
Štvorkolka: Žiadna
trosku som mimo :D som tu novy ... priklad chcem 400cc 4 kolku staci mi vodicak B na auto ? alebo potrrebujem A na velku motorku od coho to zavisi ? dakujem za odpoved !!!! )_)_)_
19 Jún 2010, 15:43
yenkie
Administrátor
Registrovaný: 24 Aug 2007, 08:03 Príspevky: 1454 Bydlisko: Malé Leváre
Štvorkolka: Suzuki
Poriadne si prečítaj sk. "B1". Vidíš tam niekde niečo o motorke? Štvorkolka nemá nič spoločné z motorkou, jedine tak možno prilbu. Opakujem, na štvorkolku "AKÉHOKOĽVEK OBSAHU" treba minimálne VP sk. "B1" alebo normálne "B".
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre