Registrovaný: 17 Aug 2009, 20:11 Príspevky: 309 Bydlisko: Horna Kráľova
Štvorkolka: Kawasaki
Pohlavie: Muž
Štát: Slovensko
Re: Anketa "4kolka roka 2010 v ČR"
tak tejto ankete nejak nerozumiem lepšie povedané možno by bolo na tom zaujímavejšie zverejniť ,spôsob ankety alebo aký typ ľudí hlasoval /aké 4kolky vlastnia / a či vôbec niekedy sedeli na 4kolke ktorá by si skutočne zaslúžila titul 4kolka roku 2010 na to sú potrebné všeobecné informácie a skúsenosti . Pre mňa takáto anketa nieje odborná ale laická /skôr kto akú 4kolku vlastní / aj keď v niektorých kategóriach dajme tomu že možno áno ale aj to len s prižmúrením jedného oka.
Registrovaný: 01 Apr 2008, 20:14 Príspevky: 454 Bydlisko: Oščadnica, 023 01
Štvorkolka: Bashan
Zdieľam presne tvoj názor.
_________________ Bashan BS200S-7-a / Maznička na každom uložení, vymenené pravé zadné za ľavé, nerezové stupačky, nosič s nerezu, navijak 2000Lb, H4 - Golden (Xenónovy efekt), ťažné, bronzové uloženia vpredu aj zadu, vyrezaný katík
26 Máj 2010, 08:54
michalhnetka
Macher
Registrovaný: 08 Apr 2010, 15:13 Príspevky: 348 Bydlisko: china, anting, shanghai
Štvorkolka: Iná značka
Štát: Iný štát
a neni to anketa jak rychle zvysit obrat prodeje 4 kolky ktera zrovna nejde prodat ??????
26 Máj 2010, 09:48
yenkie
Administrátor
Registrovaný: 24 Aug 2007, 08:03 Príspevky: 1454 Bydlisko: Malé Leváre
Štvorkolka: Suzuki
Dám aj môj názor. Áno, súhlasím s vami, objektivita tejto ankety je nulová a pravdepodobne nemá žiadnu hodnotu. Ak máte nejaký link, kde prebehla "seriózna anketa" sem s ním. Samého ma zaujíma, ako si vedú jednotlivé značky 4koliek vo svete. Ja som nič solídne, okrem tohto, nenašiel. Ďakujem
Registrovaný: 21 Jan 2009, 18:03 Príspevky: 154 Bydlisko: RUZOMBEROK
Štvorkolka: Journeyman
Ono je možno zbytočné sa nad tým aj zamýšlat ,si myslím že každý oficialny dovozca alebo pár dovozcov si robia svoju anketu v ktorej sa rok po roku obmienaju a mi ako zakaznici to nijak neovplivnime, je to podobné ako u osobných áut však si všimnite kolko značiek v jednom roku jazdí s označenim Auto Roka . takze nejaku objektyvitu mi tu budeme tažko hladat. Tož moj názor.
_________________ Gladiator X5
26 Máj 2010, 17:18
Dwayne666
Nováčik
Registrovaný: 09 Jan 2010, 15:57 Príspevky: 15 Bydlisko: Ratkovské Bystré,Hnúšťa
Štvorkolka: Žiadna
chcem sa Vás spítať ako ludí ktorý uz majú skúsenosti so štvorkolkami, ktorá by mohla byt stvorkolou roka... ked sa tu uz vedie takato anketa...
27 Jún 2010, 22:35
Viliam200
Macher
Štvorkolka: Bashan
na túto otázku je toľko odpovedí koľko je na svete 4kolkarov... aby niekto určil 4kolku roka nestačí keď vidí nejakú štatistiku a dizajn, najdôležitejšie sú jazdné vlastnosti, ktoré sa od každej 4kolky niečim líšia, ale je zrejme že 4kolka roka bude od kvalitného výrobcu(yamaha, suzuki, kawasaki, can-am, polaris,...) a nie od čínskeho alebo taiwanského výrobcu. Na túto otázku sa musí vyjadriť ten čo už jazdil na týchto značkách a vie to posúdiť.
Registrovaný: 15 Nov 2007, 00:43 Príspevky: 679 Bydlisko: Nové Město na Moravě
Štvorkolka: TGB
Štát: Česká republika
Pratele, nemam k tomu ani co dodat. Snad jen to, ze jezdim vyhradne na viteznych strojich .
K tomu co pise Igor o tech autech, tak auto roku je take vyhlasovano ve vice kategoriich, takze muze jezdit vice aut (podle trid) s oznacenim "auto roku". Jinak co se tyce objektivnosti ci neobjektivnosti ankety. Pisou tam, ze hlasy do ankety posilaji uzivatele. To je jasne, ze bude vetsina volit to co ma doma, snad az na ty co se svymi stroji treba nejsou spokojeni. Takze je to v podstate stejne, jako napriklad Zlaty Slavik. Vzdy vyhraje Gott a take nikdo netvrdi, ze je nejlepsi. Pro nekoho je nejlepsi interpret, ktery treba ani nebyl nominovan. Takze skutecne vysledek ankety nema zadnou vypovidajici hodnotu.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre