Štvorkolka: Eagel motors /Lyda/
Pohlavie: Muž
Štát: Slovensko
Re: a je tu koniec...
tak mne nic to moj dobry kamarat na nej siel a v 80km/h dostal smyk a chytil kamenny kvetinac....sam neviem co robil.. stvorkola preletela cez neho a kotulala sa dalscih 20m... kamos celkom poho len rameno pomliazdene a par rebier...
01 Aug 2010, 10:44
ajo110
Čo to vie
Registrovaný: 10 Jún 2010, 19:04 Príspevky: 230 Bydlisko: Šoporňa
Štvorkolka: Atv
to je škoda,takych machrov poznám furt otravuje daj previest a takto to dopadne,ale teraz mam 200 a nevedia radit rychlosti tak mám pokoj ale na 110 furt otravuvali
Štvorkolka: Bashan
xexik píše:
tak mne nic to moj dobry kamarat na nej siel a v 80km/h dostal smyk a chytil kamenny kvetinac....sam neviem co robil.. stvorkola preletela cez neho a kotulala sa dalscih 20m... kamos celkom poho len rameno pomliazdene a par rebier...
ale polovicu zranení mal od teba čo? Moji kamaráti majú motorky(pionierky) a aj mne sem tam povedia daj mi previesť a keď mu poviem len tuto tak aby som ťa videl tak sa odtrepe ďalej a pri cuvani mu to zdochne a jasné že to nevie naštartovať no ale aby šiel 80 km/h tak to už je trochu moc... na mojom Bašiku môžu dať max. 2 stupeň!!! aj tak nevedia prenášať váhu a klopia sa do strany jak na motorke
pekne mu to vyúčtuj!!! Aspoň si môžeš kúpiť niečo lepšie a nezabudni na fotky
Registrovaný: 14 Aug 2008, 01:50 Príspevky: 699 Bydlisko: Bukova u Rožmitálu pod třemšínem GPS 49°37'43.26"N; 13°49'23.06"E
Štvorkolka: Shineray
Štát: Česká republika
tak to je smula ono ta tom motorkarskym rceni to ze ZENSKA a MASINA se nepucujou neco bude
to znamymu se stalo neco podobnyho akorad s kupcem ma motorku jel si ji viskouset a uz se nevralil vzal trefil jedinej strom v 6 km useku znamej bez masiny bez penez a jeste mnel problemy ponevac kupec nemnel ma masinu ani papiry
_________________ moderátor
01 Aug 2010, 13:04
Levis29
Kecal
Štvorkolka: Iná značka
Štát: Česká republika
To je tak když půjčíš mašinu frajírkům co si myslí že jízdu na čtyřkolce mají v malíčku a přitom na tom sedí poprvé v životě... já sem kolku půjčil dvakrát, jednou s tím kámoš jel v zastavěné ulici rychle jako prase jak bych si ani já nedovolil a druhý frajer mi to obrátil v zimě na bok naštestí se nic nestalo jen ulomené zrcátko ale po těch dvou zkušenostech prostě nepůjčuju lidi se neumí chovat k věcem které jim nepatří... Hoď sem nějaké foto té rozbité kolky docela rád bych to viděl!
_________________ Kinroad 250, zadní tlumič Sachs z Ducati, teploměr Stage6, výfuk z Hondy CBF250, xenonové žárovky, kryty tlumičů Access, ložiska SKF Explorer, vyhřívané gripy Saito II
01 Aug 2010, 13:18
xexik
Mierne pokročilý
Štvorkolka: Eagel motors /Lyda/
jasne hodi mfoto hned ako sa k nej dostam... nejako extra tam neni na co pozerat cely cumak je v prdeli... motor spale v pohode viac menej cely rit 4 kolky je v pohode
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot], jurik21 a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre