Preto tu očakávam len odborné príspevky, a nie jedno alebo dvojslovné typu "Ďakujem", "Čo to stojí", "Vyzerá to dobre" ... atď. Toto si píšte v súkromných správach.
Tu každý člen hľadá rady a pomoc.
Nezmyselné príspevky budú vymazané a autorovi bude udelené "VAROVANIE".
Štvorkolka: Eagel motors /Lyda/
Pohlavie: Muž
Štát: Slovensko
VYTEKA OLEJ ?
Nazdarek mam pocit že mi niekde od prevodovky vyteka olej, konkretne ako je zaberove koliesko a paka na prehadzovanie rychlosti. Nieje to nejako vela ale všetko je tam pod prevodovkou sami olej. Tak neviem či to tak ma byť alebo nie. Olej som menil nedavno a ked som meral stav oleja tak najprv som mal MAX a teraz to už je iba polka z toho. Od výmeny ubehlo cca 200 km, Ak by niekto niečo ohľadom toho vedel pls poradte, každa rada sa mi hodí typ štvorkolky: LYDA 250 HARDWORKER (tachometer 1800km) dik moc
29 Júl 2010, 22:25
entikeen
Čo to vie
Registrovaný: 19 Feb 2010, 00:04 Príspevky: 202 Bydlisko: Sečovce
Štvorkolka: Yamaha
Re: VYTEKA OLEJ ?
ano presne jak je riadiaca paka je 1 semering mam ho a pri zaberovom koliesku je dalsi semering presne som to menil ja a som si to zobral aj do nahradi takze mam po 2 ak chces ti ich poslem ale postu si musis uhradit sam
29 Júl 2010, 23:53
MiXaL
Čo to vie
Štvorkolka: Eagel motors /Lyda/
entikeen píše:
ano presne jak je riadiaca paka je 1 semering mam ho a pri zaberovom koliesku je dalsi semering presne som to menil ja a som si to zobral aj do nahradi takze mam po 2 ak chces ti ich poslem ale postu si musis uhradit sam
a čo musi dať dole aby som sa k nemu dostal ? je to osť zložite ? dik
30 Júl 2010, 00:16
ajo110
Čo to vie
Registrovaný: 10 Jún 2010, 19:04 Príspevky: 230 Bydlisko: Šoporňa
Štvorkolka: Atv
kryt retaze-náhonového kolečka,dáš dole aj to kolečko a vymeníš ten simering.Ako ho vymenit to ti dúfam nemusím písat a na rychlostke odmontuješ len tú páčku,odspodu je jeden šróbik ten povolíš a vytiahneš tú páčku. vela štastia pri oprave.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre