Registrovaný: 19 Feb 2010, 00:04 Príspevky: 202 Bydlisko: Sečovce
Štvorkolka: Yamaha
Pohlavie: Muž
Štát: Slovensko
yamaha 660 problemy
dobry den mam problemy z yamahou 1.dal som dosticky za 20€ ferobo vydrzali 3 dni a nebrzdi mi to v kuse.. 2.zacalo mi strielat do vyfuku a sem tam aj do sania ked tam nemam rychlost alebo neutral alebo prehadzujem rychlost tak mi z nicoho nic zdochne.. 3.tecie mi z karburatora ale to ma az tak netrapi... 4.vola v riadeni.. 5.dobija ako sa mu zachce niekedy vobec alebo sa mi to len zda ze v kuse ide cely den ventilator ?? nova baterka 2dni ma 12V 14Am.. PS:Zlata čína okrem motoru a riadenia keby tam nebola ta voľa
18 Júl 2010, 21:59
entikeen
Čo to vie
Re: yamaha 660 problemy
entikeen píše:
dobry den mam problemy z yamahou 1.dal som dosticky za 20€ ferobo vydrzali 3 dni a nebrzdi mi to v kuse.. 2.zacalo mi strielat do vyfuku a sem tam aj do sania ked tam nemam rychlost alebo neutral alebo prehadzujem rychlost tak mi z nicoho nic zdochne.. 3.tecie mi z karburatora ale to ma az tak netrapi... 4.vola v riadeni.. 5.dobija ako sa mu zachce niekedy vobec alebo sa mi to len zda ze v kuse ide cely den ventilator ?? nova baterka 2dni ma 12V 14Am.. PS:Zlata čína okrem motoru a riadenia keby tam nebola ta voľa
aa ma 2300km!!!
18 Júl 2010, 22:01
michalhnetka
Macher
Registrovaný: 08 Apr 2010, 15:13 Príspevky: 362 Bydlisko: china, anting, shanghai
Štvorkolka: Iná značka
Štát: Iný štát
koupil jsi si kvalitni kolku ,ale ani ona nebude jezdit bez kazdodeni udrzby ,tohle vse je o tom to prohlidnout sestelovat a vymenit vse co je rozbyte , desticky asi nebyly kvalitni a kolik jsi za 3 dny najezdil ??? to by jsi mozna mohl reklamovat nemeli by se hned sjet ,a zacni karburatorem a pak mozna prestane to strileni i to chcipani , a vuli to musis asi prohlidnou a vymenit ,tohle je normalni udrzba na kolce jako kdyz jsi mel cinu .jen je to drazsi
19 Júl 2010, 06:35
entikeen
Čo to vie
michalhnetka píše:
koupil jsi si kvalitni kolku ,ale ani ona nebude jezdit bez kazdodeni udrzby ,tohle vse je o tom to prohlidnout sestelovat a vymenit vse co je rozbyte , desticky asi nebyly kvalitni a kolik jsi za 3 dny najezdil ??? to by jsi mozna mohl reklamovat nemeli by se hned sjet ,a zacni karburatorem a pak mozna prestane to strileni i to chcipani , a vuli to musis asi prohlidnou a vymenit ,tohle je normalni udrzba na kolce jako kdyz jsi mel cinu .jen je to drazsi
dosticky boli kvalitne take iste tam boli predtym...bojim sa babrat do karburatoroch lebo si 2 a neviem co na kolko nastavit vzduch,zmes atd..
19 Júl 2010, 10:02
Levis29
Kecal
Štát: Česká republika
Destičky od Ferodo se ti sjely za tři dny?? Kde si s tím jezdil? Nejezdil si třeba v pískovně to sem jednou slyšel že destičky rychle odejdou...
Vůle řízení - taky sem ji nedávno řešil pořád se myslel že je to v čepech ale nakonec stačilo přitáhnout velkou matku která je dole na konci tyče řízení - tak akorát aby řízení nešlo ztěžka ale nebyla vůle...ale mám čínu tak nevím jestli je to na raptoru stejné, zkus mrknout...pak už stačí jen přetěsnit karbec a nechat seštelovat někým kdo tomu rozumí a jezdíš jak drak
_________________ Kinroad 250, zadní tlumič Sachs z Ducati, teploměr Stage6, výfuk z Hondy CBF250, xenonové žárovky, kryty tlumičů Access, ložiska SKF Explorer, vyhřívané gripy Saito II
19 Júl 2010, 10:11
entikeen
Čo to vie
nie ja mam volu ako keby na tom puzdre hore
19 Júl 2010, 10:21
fino
Sponzor
Registrovaný: 24 Sep 2009, 08:23 Príspevky: 121 Bydlisko: Obec HOSTE,Okr. Galanta (inac Blavak)
Štvorkolka: Access motor
Mat stvorkolku je troska ako mat psa alebo macku.Stale sa o nu treba starat. Pokial nemas kde a ako a ani znalosti problematiky,tak si si ju nemal kupovat. Mimochodom ja som tiez strceny skoro stale v garazi BTW: ma 2300KM ..no to je dost na to,aby si uz menil capy.Vsetko zalezi,ako sa na nej jazdi.Ale asi dostala zabrat
Levis29 píše:
Destičky od Ferodo se ti sjely za tři dny?? Kde si s tím jezdil? Nejezdil si třeba v pískovně to sem jednou slyšel že destičky rychle odejdou...
Vůle řízení - taky sem ji nedávno řešil pořád se myslel že je to v čepech ale nakonec stačilo přitáhnout velkou matku která je dole na konci tyče řízení - tak akorát aby řízení nešlo ztěžka ale nebyla vůle...ale mám čínu tak nevím jestli je to na raptoru stejné, zkus mrknout...pak už stačí jen přetěsnit karbec a nechat seštelovat někým kdo tomu rozumí a jezdíš jak drak
jazdim jak drak ?? a dobijanie ??
19 Júl 2010, 13:34
michalhnetka
Macher
Registrovaný: 08 Apr 2010, 15:13 Príspevky: 362 Bydlisko: china, anting, shanghai
hele jestli ti porad bezi ventilator tak to proste nestiha dobijet , ted kdyz jsou vedra tak to chce pomalu dobijet doma ,ja mam udelany dobijeni tak ze dojedu do garaze a zapnu to a nevyndavam baterku ,pomalu se to dobiji a mam klid od ty doby ,jinak to proste nestiha a kort kdyz zapnes svetla treba
19 Júl 2010, 13:49
entikeen
Čo to vie
michalhnetka píše:
hele jestli ti porad bezi ventilator tak to proste nestiha dobijet , ted kdyz jsou vedra tak to chce pomalu dobijet doma ,ja mam udelany dobijeni tak ze dojedu do garaze a zapnu to a nevyndavam baterku ,pomalu se to dobiji a mam klid od ty doby ,jinak to proste nestiha a kort kdyz zapnes svetla treba
ked nebezi ventilator rano ju ledva nastartujem a zm,eram baterku ma 11,84 a niekedy mam normalne 14,3- 14,8 kedy ako a neviem teraz ze za baterkou je riadiaca jednotka ci ma nieco spolocne z dobijanim alebo len rele dobijania lebo sa mi zda ze ked pokivem z riadiacou jednotkou tak zacne a kontakty mam v poriatku...
19 Júl 2010, 13:55
michalhnetka
Macher
a tak mozna ze nema s poradne prisroubovany ten regulator dobijen ,on musi byt ukostren a poradne jinak zlobi ,tak to by mohla byt chyba zkontroluj to a radsi otahni i tu jednotku ,ale ta neni ukostrena ta je ulozena v gume
19 Júl 2010, 14:11
Deratizer7
Ukecaná držka
Štvorkolka: Bashan
problem s dobijanim bude asi v zlom regleri najskor, cdi s dobijanim nema nic spolocne, ak sa ti zda ze mas zle kontakty skontroluj ich este raz, pripadne ich nastriekaj s kontoxom alebo s konkorom (sprejom na kontakty).... na pohlad mozno kontakt vyzera dobre ale tie pliesky vo vnutri mozu byt opalene alebo zle dosadat, tak to radsej vsetko este prezri.... ak je regler dobry, tak potom mas mozno problem s cievkami alternatora a to uz je vaznejsie, mozno ti olej rozozral izolaciu cievok ako sa to stavalo na starsich hondach XL600
_________________ Bashan BS200-S7, v prednych ramenach cierny silon, nove loziska v predu a v zadnom naboji, znizeny zadok, ziarovka HS1 35W, odpojene EGR, BEZKAT, NGK, alarm, ladeny vyfuk Arrow Thunder, kufor ScooBag
19 Júl 2010, 14:17
ocko0071
Sponzor
Štvorkolka: Bashan
tak ti treba, urcite si ju kupil za 2 az 2,5 tisic euro a myslel si si, ze yamaha este aj motor zadres a bude pokoj. Urcite ju predajca len zo srandy nepredaval za par drobnych, on velmi dobre vedel co robi :D ak by si ju zaniesol do servisu tak ti zapotia za opravu vsetkeho potrebneho vyssiu sumu ako co si za nu dal. A preto, nech sa paci, co si chcel to mas :D
19 Júl 2010, 22:38
yenkie
Administrátor
Registrovaný: 24 Aug 2007, 08:03 Príspevky: 1453 Bydlisko: Malé Leváre
Štvorkolka: Suzuki
Hochu, nechcem ti do toho kecať, nemám síce Raptora ale viem jedno, keby som mal ja tvoje problémy prvé po čom siahnem je servisný manuál. Sám vidíš, že väčšina rád je od borcov čo nemajú ani šajnu o Raptore, a rady sú "silno všeobecné". Takže, moja rada, pohľadaj po nete manuál, a ten si dôkladne naštuduj. Verím, že v ňom nájdeš väčšinu odpovedí na tvoje otázky.
ocko0071 píše:
tak ti treba, urcite si ju kupil za 2 az 2,5 tisic euro a myslel si si, ze yamaha este aj motor zadres a bude pokoj. Urcite ju predajca len zo srandy nepredaval za par drobnych, on velmi dobre vedel co robi :D ak by si ju zaniesol do servisu tak ti zapotia za opravu vsetkeho potrebneho vyssiu sumu ako co si za nu dal. A preto, nech sa paci, co si chcel to mas :D
ocko0071 mne tak netreba yamahu som bral od mojeho znameho a viem co na nej robil a ako je tam nova hlava,piest,kruzky...a vela uprav v riadeni,perovani,a podvozku,a jak aj vidno aj v elektrike a yenkie manual uz mi asi nebude treba aspon si myslim
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre